Gujarati Meaning of order berycomorphi
બેરકોમોરફી ઓર્ડર
Other Gujarati words related to બેરકોમોરફી ઓર્ડર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order berycomorphi
- order bennettitales => ઑર્ડર બેનેટિટેલીસ
- order belemnoidea => ઓર્ડર બેલેમનોઇડિઆ
- order batrachia => બેટ્રેકિયા વર્ગ
- order batoidei => ઓર્ડર બેટોઇડી
- order auriculariales => ઓર્ડર ઓરિક્યુલેરિઅલ્સ
- order aspergillales => ઓર્ડર એસ્પરગિલ્લેલેસ
- order artiodactyla => ઑર્ડર આર્ટિયોડેક્ટાઇલા
- order arms => ઓર્ડર આર્મ્સ
- order aristolochiales => অর্ડર অ্যারিস্টોলોচিয়ালস
- order araneida => ઓર્ડર અરેનીડા
- order blastocladiales => ઑર્ડર બ્લાસ્ટોક્લેડિયેલ્સ
- order book => ઓર્ડર બુક
- order branchiura => ઓર્ડર બ્રાંકીયુરા
- order bryales => ઓર્ડર બ્રાયલ્સ
- order campanulales => ઓર્ડર કેમ્પેન્યુલેલિસ
- order caprimulgiformes => કैપ્રિમુલ્ગિફોર્મ્સ જાતિ
- order carnivora => કાર્નીવોરાનો ઓર્ડર
- order caryophyllales => ઓર્ડર કેરિયોફિલેલ્સ
- order casuariiformes => અનિયમિત પક્ષી
- order casuarinales => કેસ્યુરાઇનલિસનો ક્રમ
Definitions and Meaning of order berycomorphi in English
order berycomorphi (n)
an order of spiny-finned fish in the superorder Acanthopterygii
FAQs About the word order berycomorphi
બેરકોમોરફી ઓર્ડર
an order of spiny-finned fish in the superorder Acanthopterygii
No synonyms found.
No antonyms found.
order bennettitales => ઑર્ડર બેનેટિટેલીસ, order belemnoidea => ઓર્ડર બેલેમનોઇડિઆ, order batrachia => બેટ્રેકિયા વર્ગ, order batoidei => ઓર્ડર બેટોઇડી, order auriculariales => ઓર્ડર ઓરિક્યુલેરિઅલ્સ,