Tamil Meaning of myrsine
மைர்சின்
Other Tamil words related to மைர்சின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of myrsine
- myrsinaceae => மைர்சினாசியே
- myrrhis odorata => மிர்ரிஸ் ஒடோரடா
- myrrhis => மைர்ரிஸ்
- myrrhine => மைர்ரின்
- myrrhic => மைர்ரிக்
- myrrh tree => மிரர் மரம்
- myrrh => மரு
- myroxylon toluiferum => மைரோக்ஸிலன் டோலுயிபெரம்
- myroxylon pereirae => மைரோக்ஸிலான் பெரெய்ரே
- myroxylon balsamum pereirae => மைரோக்ஸிலான் பால்சமம் பெரீரே
- myrsine family => மைர்சின் குடும்பம்
- myrtaceae => மிர்டேசியே
- myrtaceous => Myrtaceae
- myrtaceous tree => மிர்டேஷியஸ் மரம்
- myrtales => மிர்ட்டல்ஸ்
- myrtiform => மிர்டிஃபார்ம்
- myrtillocactus => மைர்டிலோகேக்டஸ்
- myrtillocactus geometrizans => மைர்டிலோகேக்டஸ் ஜியோமெட்ரிசன்ஸ்
- myrtle => மிர்ட்டில்
- myrtle beech => மைர்ட்டில் பீச்
Definitions and Meaning of myrsine in English
myrsine (n)
evergreen trees and shrubs having aromatic foliage; Africa; Asia (New Zealand)
FAQs About the word myrsine
மைர்சின்
evergreen trees and shrubs having aromatic foliage; Africa; Asia (New Zealand)
No synonyms found.
No antonyms found.
myrsinaceae => மைர்சினாசியே, myrrhis odorata => மிர்ரிஸ் ஒடோரடா, myrrhis => மைர்ரிஸ், myrrhine => மைர்ரின், myrrhic => மைர்ரிக்,