Gujarati Meaning of myrrhis odorata
મિરીસ ઓડોરેટા
Other Gujarati words related to મિરીસ ઓડોરેટા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of myrrhis odorata
- myrrhis => માયરિસ
- myrrhine => મિરરાઇન
- myrrhic => માયરિk
- myrrh tree => મીરાનો વૃક્ષ
- myrrh => મૃગ
- myroxylon toluiferum => માયરોક્સિલન ટોલ્યુઇફેરમ
- myroxylon pereirae => માયરોક્ઝિલન પેરેરાઈ
- myroxylon balsamum pereirae => માયરોક્સાઈલન બાલસામમ પેરિઅર
- myroxylon balsamum => માયરોક્સિલોન બાલ્સામમ
- myroxylon => માયરોક્સિલોન
- myrsinaceae => માયરસીનીસી
- myrsine => માર્સીન
- myrsine family => માયર્સીન ફેમીલી
- myrtaceae => મીરટેસી
- myrtaceous => Myrtaceae
- myrtaceous tree => મીરટેસિયસ વૃક્ષ
- myrtales => માયર્ટલ્સ
- myrtiform => મર્ટિફોર્મ
- myrtillocactus => માયર્ટિલોકેક્ટસ
- myrtillocactus geometrizans => માયરટિલોકેક્ટસ જિયોમેટ્રીજેન્સ
Definitions and Meaning of myrrhis odorata in English
myrrhis odorata (n)
European herb with soft ferny leaves and white flowers
FAQs About the word myrrhis odorata
મિરીસ ઓડોરેટા
European herb with soft ferny leaves and white flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
myrrhis => માયરિસ, myrrhine => મિરરાઇન, myrrhic => માયરિk, myrrh tree => મીરાનો વૃક્ષ, myrrh => મૃગ,