Gujarati Meaning of mycenae
માયસીની
Other Gujarati words related to માયસીની
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mycenae
- myceloid => માયસેલોઈડ
- mycelium => માઇસેલિયમ
- mycelia sterilia => માયસેલિયા સ્ટરીલીઆ
- myasthenic syndrome => માયાસ્થેનિક સિન્ડ્રોમ
- myasthenia gravis => માયસ્થેનિયા ગ્રેવિસ
- myasthenia => માયસ્થેનિયા
- myaria => મિરિયા
- myanmar monetary unit => મિયાનમાર નાણાકીય એકમ
- myanmar => મ્યાનમાર
- myall wood => માયલ લાકડું
- mycenaean => માયસેનિયન
- mycenaean civilisation => માયસેનિયન સંસ્કૃતિ
- mycenaean civilization => Mycenaean સભ્યતા
- mycenaean culture => માયસેનિયન સંસ્કૃતિ
- mycenaen => માયસેનિયન
- mycetes => માયસીટીસ
- mycetoid => માયસીટોઈડ
- mycetophilidae => માયસેટોફિલીડે
- mycetozoa => માયસેટોજોઆ
- mycobacteria => માયકોબેક્ટેરિયા
Definitions and Meaning of mycenae in English
mycenae (n)
an ancient city is southern Greece; center of the Mycenaean civilization during the late Bronze Age
FAQs About the word mycenae
માયસીની
an ancient city is southern Greece; center of the Mycenaean civilization during the late Bronze Age
No synonyms found.
No antonyms found.
myceloid => માયસેલોઈડ, mycelium => માઇસેલિયમ, mycelia sterilia => માયસેલિયા સ્ટરીલીઆ, myasthenic syndrome => માયાસ્થેનિક સિન્ડ્રોમ, myasthenia gravis => માયસ્થેનિયા ગ્રેવિસ,