Gujarati Meaning of max beerbohm
મેક્સ બીરબોમ
Other Gujarati words related to મેક્સ બીરબોમ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of max beerbohm
- max born => મેક્સ બોર્ન
- max bruch => મેક્સ બ્રુચ
- max delbruck => મેક્સ ડેલબ્રુક
- max ernst => મેક્સ એર્ન્સ્ટ
- max ferdinand perutz => મેક્સ ફર્ડિનાન્ડ પેરુટ્ઝ
- max karl ernst ludwig planck => મેક્સ કાર્લ અર્ન્સ્ટ લુડવિગ પ્લાન્ક
- max muller => મેક્સ મુલર
- max out => મહત્તમ ઉપયોગ કરવો
- max perutz => મૅક્સ પેરુત્ઝ
- max planck => મેક્સ પ્લાન્ક
Definitions and Meaning of max beerbohm in English
max beerbohm (n)
English writer and caricaturist (1872-1956)
FAQs About the word max beerbohm
મેક્સ બીરબોમ
English writer and caricaturist (1872-1956)
No synonyms found.
No antonyms found.
max => મહત્તમ, mawworm => મોવર્મ, mawseed => મોસીડ, mawmish => મામીશ, mawmetry => મૂર્તિપૂજા,