Tamil Meaning of malva moschata
மால்வா மோஸ்ச்சட்டா
Other Tamil words related to மால்வா மோஸ்ச்சட்டா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of malva moschata
- malva => பூசணிக்காய்
- malus sylvestris => மால்லஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ்
- malus pumila => மலஸ் ப்யூமிலா
- malus ioensis => மாலஸ் ஆயோனென்சிஸ்
- malus fusca => மாலஸ் ஃபுஸ்கா
- malus coronaria => மலஸ் கொரோனாரியா
- malus baccata => மலஸ் பேக்காட்டா
- malus angustifolia => மாலஸ் அங்குஸ்டிஃபோலியா
- malus => மாலஸ்
- malum => மாலும்
- malva neglecta => மால்வா நெக்லெக்டா
- malva sylvestris => காட்டு மல்லி
- malvaceae => மால்வேசி
- malvaceous => மால்வேசிஸ்
- malvasia => மால்வேசியா
- malvastrum => மால்வெஸ்ட்ரம்
- malvastrum coccineum => மால்வேஸ்ட்ரம் கொக்கினியம்
- malvaviscus => மாల్வேவிஸ்கஸ்
- malversate => முறைகேடு செய்தல்
- malversation => முறைகேடு
Definitions and Meaning of malva moschata in English
malva moschata (n)
erect Old World perennial with faintly musk-scented foliage and white or pink flowers; adventive in United States
FAQs About the word malva moschata
மால்வா மோஸ்ச்சட்டா
erect Old World perennial with faintly musk-scented foliage and white or pink flowers; adventive in United States
No synonyms found.
No antonyms found.
malva => பூசணிக்காய், malus sylvestris => மால்லஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ், malus pumila => மலஸ் ப்யூமிலா, malus ioensis => மாலஸ் ஆயோனென்சிஸ், malus fusca => மாலஸ் ஃபுஸ்கா,