Gujarati Meaning of machine-controlled
મશીન-નિયંત્રિત
Other Gujarati words related to મશીન-નિયંત્રિત
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of machine-controlled
- machine-accessible => મશીન-પ્રવેશযোগ્ય
- machine wash => મશીન ધોવા
- machine translation => મશીન ટ્રાન્સલેશન
- machine tool => મશીન ટૂલ
- machine stitch => મશીન સ્ટીચ
- machine shop => મશીન શોપ
- machine screw => મશીન સ્ક્રુ
- machine rifle => મશીન રાઇફલ
- machine readable dictionary => મશીન રીડેબલ ડિક્શનરી
- machine readable => મશીન વાંચી શકાય તેવું
- machined => મશીનમાં બનાવેલ
- machine-displayable text => યંત્ર-દર્શનીય ટેક્સ્ટ
- machine-driven => મશીન-ચાલિત
- machinelike => મશીન જેવું
- machine-made => મશીનથી બનાવેલું
- machine-oriented language => મશીન-ઓરિએન્ટેડ ભાષા
- machiner => માશિનર
- machine-readable text => મશીન વાંચી શકાય તેવો ટેક્સ્ટ
- machinery => મશીનરી
- machine-wash => મશીન વોશ
Definitions and Meaning of machine-controlled in English
machine-controlled (s)
operated by automation
FAQs About the word machine-controlled
મશીન-નિયંત્રિત
operated by automation
No synonyms found.
No antonyms found.
machine-accessible => મશીન-પ્રવેશযোগ્ય, machine wash => મશીન ધોવા, machine translation => મશીન ટ્રાન્સલેશન, machine tool => મશીન ટૂલ, machine stitch => મશીન સ્ટીચ,