Tamil Meaning of lymphogenic
லிம்ஃபோஜெனிக்
Other Tamil words related to லிம்ஃபோஜெனிக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lymphogenic
- lymphocytosis => லிம்ஃபோசைடோசிஸ்
- lymphocytopenia => லிம்ஃபோசைட்டோபீனியா
- lymphocytic leukemia => லிம்ஃபோசைடிக் லுகேமியா
- lymphocytic choriomeningitis virus => லிம்ஃபோசைடிக் கோரியோமெனிஞ்சைடிஸ் வைரஸ்
- lymphocytic choriomeningitis => லிம்ஃபோசிடிக் கோரியோமெனிஞ்ஜைடிஸ்
- lymphocytic => லிம்ஃபோசைடிக்
- lymphocyte => லிம்ஃபோசைட்
- lymphoblast-like => லிம்ஃபோபிலாஸ்ட்டைப் போலவே
- lymphoblastic leukemia => लिम्फோब्लास्टிக் லிউகேமியா
- lymphoblast => லிம்ஃபோபிலாஸ்ட்
- lymphogranuloma => லிம்ஃபோகிரானுலோமா
- lymphogranuloma venereum => லிம்ஃபோக்ரானுலோமா வெனெரியம்
- lymphography => லிம்போகிராபி
- lymphoid => லிம்ஃபாய்டு
- lymphoid tissue => லிம்ஃபாய்ட் திசு
- lymphokine => லிம்ஃபோகைன்
- lymphoma => லிம்ப்ஹோமா
- lymphopathia venereum => லிம்ஃபோபதியா வெனெரியம்
- lymphopenia => லிம்ஃபோபீனியா
- lymphopoiesis => லிம்ஃபோபொயிசிஸ்
Definitions and Meaning of lymphogenic in English
lymphogenic (a.)
Connected with, or formed in, the lymphatic glands.
FAQs About the word lymphogenic
லிம்ஃபோஜெனிக்
Connected with, or formed in, the lymphatic glands.
No synonyms found.
No antonyms found.
lymphocytosis => லிம்ஃபோசைடோசிஸ், lymphocytopenia => லிம்ஃபோசைட்டோபீனியா, lymphocytic leukemia => லிம்ஃபோசைடிக் லுகேமியா, lymphocytic choriomeningitis virus => லிம்ஃபோசைடிக் கோரியோமெனிஞ்சைடிஸ் வைரஸ், lymphocytic choriomeningitis => லிம்ஃபோசிடிக் கோரியோமெனிஞ்ஜைடிஸ்,