Tamil Meaning of leontief
லியான்டீஃப்
Other Tamil words related to லியான்டீஃப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of leontief
- leonotis nepetifolia => லியோனோடிஸ் நெபேடிபோலிய
- leonotis nepetaefolia => லியோனோடிஸ் நெப்படிஃபோலியா
- leonotis leonurus => சிங்கச்செடி
- leonotis => லியோனோடிஸ்
- leonine => சிங்கம் போன்ற
- leonide fedorovitch massine => லியோனிட் ஃபெடோரோவிச் மாசின்
- leonidas => லியோனிடாஸ்
- leonid ilyich brezhnev => லியோனிட் இலிச் ப்ரெஷ்னேவ்
- leonid fyodorovich myasin => லியோனிட் ஃபியோடோரோவிச் மயாசின்
- leonid brezhnev => லியோநிட் பிரெஷ்நேவ்
- leontocebus => லியோன்டோசிபஸ்
- leontocebus oedipus => லியோன்டோசீபஸ் ஒடிபஸ்
- leontocebus rosalia => லியோன்டோசெபஸ் ரோசாலியா
- leontodon => லியோன்டோடான்
- leontodon autumnalis => சிங்கப்பல்லி
- leontopodium => சிம்மப்பாதி
- leontopodium alpinum => லியோண்டோபோடியம் ஆல்பினம்
- leontyne price => லியோன்டின் பிரைஸ்
- leonurus cardiaca => சிங்கவால்
- leopard => சிறுத்தை
Definitions and Meaning of leontief in English
leontief (n)
United States economist (born in Russia) who devised an input-output method of economic analysis (1906-1999)
FAQs About the word leontief
லியான்டீஃப்
United States economist (born in Russia) who devised an input-output method of economic analysis (1906-1999)
No synonyms found.
No antonyms found.
leonotis nepetifolia => லியோனோடிஸ் நெபேடிபோலிய, leonotis nepetaefolia => லியோனோடிஸ் நெப்படிஃபோலியா, leonotis leonurus => சிங்கச்செடி, leonotis => லியோனோடிஸ், leonine => சிங்கம் போன்ற,