Tamil Meaning of juniperus
ஜூனிபர்
Other Tamil words related to ஜூனிபர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of juniperus
- juniperin => ஜூனிபரின்
- juniperic acid => ஜுனிபரிக் அமிலம்
- juniper bush => ஜூனிபர் புஷ்
- juniper berry => ஜூனிபர் பெர்ரி
- juniper berries => ஜுனிபெர் பெர்ரிஸ்
- juniper => ஜூனிபர்
- juniority => இளமை
- junior-grade => ஜூனியர்-கிரேட்
- junior welterweight => ஜூனியர் வெல்டர்வெயிட்
- junior varsity => ஜூனியர் வர்சிட்டி
- juniperus bermudiana => ஜுனிபேர் பர்முடேனா
- juniperus communis => ஜூனிபேரஸ் கோமியூனிஸ்
- juniperus communis depressa => ஜுனிபெரஸ் கொம்யூனிஸ் டெப்ரெஸ்ஸா
- juniperus flaccida => ஜூனிபேரஸ் ஃப்ளாசிடா
- juniperus horizontalis => ஹொரைசோண்டாலிஸ் ஜுனிபேரஸ்
- juniperus procera => ஜூனிபேரஸ் ப்ரோசெரா
- juniperus sabina => ஜுனிபரஸ் சாபினா
- juniperus virginiana => ஜுனிபேரஸ் வெர்ஜீனியானா
- junk => குப்பை
- junk bond => ஜங்க் பாண்ட்
Definitions and Meaning of juniperus in English
juniperus (n)
junipers
FAQs About the word juniperus
ஜூனிபர்
junipers
No synonyms found.
No antonyms found.
juniperin => ஜூனிபரின், juniperic acid => ஜுனிபரிக் அமிலம், juniper bush => ஜூனிபர் புஷ், juniper berry => ஜூனிபர் பெர்ரி, juniper berries => ஜுனிபெர் பெர்ரிஸ்,