Tamil Meaning of john von neumann
ஜான் வான் நியூமான்
Other Tamil words related to ஜான் வான் நியூமான்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john von neumann
- john venn => ஜான் வென்
- john vanbrugh => ஜான் வான்ப்ரக்
- john van vleck => ஜான் வான் வ்லெக்
- john updike => ஜான் அப்டைக்க
- john uhler => ஜான் உஹ்லர்
- john tyndall => ஜான் டின்டால்
- john tyler => ஜான் டெய்லர்
- john tuzo wilson => ஜான் டுஜோ வில்சன்
- john trumbull => ஜான் ட்ரம்புல்
- john tradescant => ஜான் டிரேடஸ்கான்ட்
- john wain => ஜான் வെയின்
- john wayne => ஜான் வெய்ன்
- john webster => ஜான் வெப்ஸ்டர்
- john wesley => ஜான் வெஸ்லி
- john wickliffe => ஜான் விக்கிலிஃப்
- john wiclif => ஜான் விக்ளிஃப்
- john wilkes => ஜான் வில்க்ஸ்
- john wilkes booth => ஜான் வில்ஸ் பூத்
- john william strutt => ஜான் வில்லியம் ஸ்ட்ரட்
- john witherspoon => ஜான் விதர்ஸ்பூன்
Definitions and Meaning of john von neumann in English
john von neumann (n)
United States mathematician who contributed to the development of atom bombs and of stored-program digital computers (1903-1957)
FAQs About the word john von neumann
ஜான் வான் நியூமான்
United States mathematician who contributed to the development of atom bombs and of stored-program digital computers (1903-1957)
No synonyms found.
No antonyms found.
john venn => ஜான் வென், john vanbrugh => ஜான் வான்ப்ரக், john van vleck => ஜான் வான் வ்லெக், john updike => ஜான் அப்டைக்க, john uhler => ஜான் உஹ்லர்,