Tamil Meaning of john rupert firth
ஜான் ரூபர்ட் ஃபர்த்
Other Tamil words related to ஜான் ரூபர்ட் ஃபர்த்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john rupert firth
- john rowlands => ஜான் ரோலண்ட்ஸ்
- john ross => ஜான் ராஸ்
- john roebling => ஜான் ரோப்லிங்
- john reed => ஜான் ரீட்
- john philip sousa => ஜான் பிலிப் சௌசா
- john philip marquand => ஜான் பிலிப் மார்குவான்ட்
- john paul jones => ஜான் பால் ஜோன்ஸ்
- john paul ii => ஜான் பால் II
- john paul i => ஜான் பால் I
- john osborne => ஜான் ஓஸ்போர்ன்
- john ruskin => ஜான் ரஸ்கின்
- john rutledge => ஜான் ரட்லெட்ஜ்
- john scopes => ஜான் ஸ்கோப்ஸ்
- john scott haldane => ஜான் ஸ்காட் ஹால்டேன்
- john smith => ஜான் ஸ்மித்
- john speke => ஜான் ஸ்பெக்
- john stuart mill => ஜான் ஸ்டூவர்ட் மில்
- john the baptist => ஜோன் தி பாப்டிஸ்ட்
- john the divine => ஜான் தி டிவைன்
- john the evangelist => புனித ஜான் த இவாஞ்சலிஸ்ட்
Definitions and Meaning of john rupert firth in English
john rupert firth (n)
English linguist who contributed to linguistic semantics and to prosodic phonology and who was noted for his insistence on studying both sound and meaning in context (1890-1960)
FAQs About the word john rupert firth
ஜான் ரூபர்ட் ஃபர்த்
English linguist who contributed to linguistic semantics and to prosodic phonology and who was noted for his insistence on studying both sound and meaning in co
No synonyms found.
No antonyms found.
john rowlands => ஜான் ரோலண்ட்ஸ், john ross => ஜான் ராஸ், john roebling => ஜான் ரோப்லிங், john reed => ஜான் ரீட், john philip sousa => ஜான் பிலிப் சௌசா,