Gujarati Meaning of john bunyan
જોન બન્યન
Other Gujarati words related to જોન બન્યન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john bunyan
- john bull => જોન બુલ
- john brown => જોન બ્રાઉન
- john broadus watson => જોન બ્રોડસ વોટસન
- john birks gillespie => જોહ્ન બર્કસ ગિલેસ્પી
- john berry hobbs => જ્હોન બેરી હોબ્સ
- john bartlett => જોહન બાર્ટલેટ
- john barth => જોન બાર્થ
- john barrington wain => જ્હોન બેરિંગ્ટન વેઇન
- john barleycorn => જોહ્ન બાર્લીકોર્ન
- john bach mcmaster => જોન બૅચ મૅકમાસ્ટર
- john burgoyne => જોહ્ન બર્ગોયન
- john c. fremont => જોન સી. ફ્રિમોન્ટ
- john cabot => જોહન કેબોટ
- john calvin => જોન કેલ્વિન
- john cash => જોન કેશ
- john chapman => જોહ્ન ચેપમેન
- john charles fremont => જ્હોન ચાર્લ્સ ફ્રેમોન્ટ
- john churchill => જ્હોન ચર્ચિલ
- john constable => જ્હોન કોન્સ્ટેબલ
- john copley => જોન કોપલી
Definitions and Meaning of john bunyan in English
john bunyan (n)
English preacher and author of an allegorical novel, Pilgrim's Progress (1628-1688)
FAQs About the word john bunyan
જોન બન્યન
English preacher and author of an allegorical novel, Pilgrim's Progress (1628-1688)
No synonyms found.
No antonyms found.
john bull => જોન બુલ, john brown => જોન બ્રાઉન, john broadus watson => જોન બ્રોડસ વોટસન, john birks gillespie => જોહ્ન બર્કસ ગિલેસ્પી, john berry hobbs => જ્હોન બેરી હોબ્સ,