Gujarati Meaning of john adams
જોન એડમ્સ
Other Gujarati words related to જોન એડમ્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john adams
- johannisberger => જોહાનીસબર્ગર
- johannesburg => જોહાનિસબર્ગ
- johannes vilhelm jensen => જોહાનેસ વિલહેલ્મ જેન્સન
- johannes van der waals => જોહાનીસ વાન ડર વાલ્સ
- johannes peter muller => જોહાનેસ પીટર મૂલેર
- johannes kepler => જોહાનસ કેપ્લર
- johannes gutenberg => જોહાન્સ ગુટેનબર્ગ
- johannes evangelista purkinje => જોહાનેસ ઈવાન્ગેલિસ્ટા પુરકીન્જે
- johannes eckhart => જોહાનેસ ઇક્હાર્ટ
- johannes diderik van der waals => જોહાનેસ ડીડેરિક વેન ડેર વાલ્સ
- john amos comenius => જોહન એમોસ કોમેનિયસ
- john anthony ciardi => જહોન એન્થોની સિઆર્દી
- john augustus roebling => જોન ઓગસ્ટસ રોબ્લિંગ
- john bach mcmaster => જોન બૅચ મૅકમાસ્ટર
- john barleycorn => જોહ્ન બાર્લીકોર્ન
- john barrington wain => જ્હોન બેરિંગ્ટન વેઇન
- john barth => જોન બાર્થ
- john bartlett => જોહન બાર્ટલેટ
- john berry hobbs => જ્હોન બેરી હોબ્સ
- john birks gillespie => જોહ્ન બર્કસ ગિલેસ્પી
Definitions and Meaning of john adams in English
john adams (n)
2nd President of the United States (1735-1826)
FAQs About the word john adams
જોન એડમ્સ
2nd President of the United States (1735-1826)
No synonyms found.
No antonyms found.
johannisberger => જોહાનીસબર્ગર, johannesburg => જોહાનિસબર્ગ, johannes vilhelm jensen => જોહાનેસ વિલહેલ્મ જેન્સન, johannes van der waals => જોહાનીસ વાન ડર વાલ્સ, johannes peter muller => જોહાનેસ પીટર મૂલેર,