Gujarati Meaning of johannean
જોહાની
Other Gujarati words related to જોહાની
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of johannean
- johann wolfgang von goethe => જોહાન વોલ્ફગેંગ વોન ગોથે
- johann strauss => જોહાન સ્ટ્રોસ
- johann sebastian bach => જોહાન સેબાસ્ટિયન બાખ
- johann muller => જોહાન મુલેર
- johann mendel => જોહાન મેન્ડેલ
- johann maier eck => જોહાન મેયર ઇક
- johann maier => જોહાન મેયર
- johann ludwig uhland => જોહાન લુડવિગ ઉહલેન્ડ
- johann joachim winckelmann => જોહાન જોઆચિમ વિંકલમેન
- johann gutenberg => જોહાન ગુટેનબર્ગ
- johannes => જોહાનેસ
- johannes brahms => જોહાનેસ બ્રેમ્સ
- johannes diderik van der waals => જોહાનેસ ડીડેરિક વેન ડેર વાલ્સ
- johannes eckhart => જોહાનેસ ઇક્હાર્ટ
- johannes evangelista purkinje => જોહાનેસ ઈવાન્ગેલિસ્ટા પુરકીન્જે
- johannes gutenberg => જોહાન્સ ગુટેનબર્ગ
- johannes kepler => જોહાનસ કેપ્લર
- johannes peter muller => જોહાનેસ પીટર મૂલેર
- johannes van der waals => જોહાનીસ વાન ડર વાલ્સ
- johannes vilhelm jensen => જોહાનેસ વિલહેલ્મ જેન્સન
Definitions and Meaning of johannean in English
johannean (a.)
Of or pertaining to John, esp. to the Apostle John or his writings.
FAQs About the word johannean
જોહાની
Of or pertaining to John, esp. to the Apostle John or his writings.
No synonyms found.
No antonyms found.
johann wolfgang von goethe => જોહાન વોલ્ફગેંગ વોન ગોથે, johann strauss => જોહાન સ્ટ્રોસ, johann sebastian bach => જોહાન સેબાસ્ટિયન બાખ, johann muller => જોહાન મુલેર, johann mendel => જોહાન મેન્ડેલ,