Gujarati Meaning of james watson
જેમ્સ વોટસન
Other Gujarati words related to જેમ્સ વોટસન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james watson
- james ussher => જેમ્સ ઉશેર
- james usher => ジェम्स अशेर
- james tobin => જેમ્સ ટોબિન
- james thurber => જેમ્સ થર્બર
- james thomas harris => જેમ્સ થોમસ હેરિસ
- james thomas farrell => જેમ્સ થોમસ ફેરેલ
- james scott connors => જેમ્સ સ્કોટ કોનર્સ
- james river => જેમ્સ રીવર
- james riddle hoffa => જેમ્સ રિડલ હોફા
- james prescott joule => જેમ્સ પ્રેસ્કોટ જોઉલ
- james watt => જેમ્સ વોટ
- james whitcomb riley => જેમ્સ વ્હીટકોમ્બ રીલી
- james william fulbright => જેમ્સ વિલિયમ ફુલબ્રાઇટ
- james wilson => જેમ્સ વિલ્સન
- james wyatt => જેમ્સ વ્યાટ
- jamesonia => જ્eમ્સોનિયા
- jamesonite => જેમ્સોનાઇટ
- james's powder => જેમ્સ પાઉડર
- jamestown => જમ્સટાઉન
- jamestown weed => જેમ્સટાઉનની વનસ્પતિ
Definitions and Meaning of james watson in English
james watson (n)
United States geneticist who (with Crick in 1953) helped discover the helical structure of DNA (born in 1928)
FAQs About the word james watson
જેમ્સ વોટસન
United States geneticist who (with Crick in 1953) helped discover the helical structure of DNA (born in 1928)
No synonyms found.
No antonyms found.
james ussher => જેમ્સ ઉશેર, james usher => ジェम्स अशेर, james tobin => જેમ્સ ટોબિન, james thurber => જેમ્સ થર્બર, james thomas harris => જેમ્સ થોમસ હેરિસ,