Gujarati Meaning of james marshall hendrix
જેમ્સ માર્શલ હેન્ડ્રીક્સ
Other Gujarati words related to જેમ્સ માર્શલ હેન્ડ્રીક્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james marshall hendrix
- james maitland stewart => જેમ્સ મેટલેંડ સ્ટુઅર્ટ
- james madison => જેમ્સ મેડિસન
- james langston hughes => જેમ્સ લેંગ્સ્ટન હ્યુગ્સ
- james knox polk => જેમ્સ નોક્સ પોલ્ક
- james k. polk => જેમ્સ કે. પૉલ્ક
- james joyce => જેમ્સ જોયસ
- james joseph tunney => જેમ્સ જોસેફ ટુની
- james john corbett => જેમ્સ જોહન કોર્બેટ
- james jerome hill => જેમ્સ જેરોમ હિલ
- james ives => જેમ્સ આઈવ્સ
- james mason => જેમ્સ મેસન
- james matthew barrie => જેમ્સ મેથ્યુ બેરી
- james mckeen cattell => જેમ્સ મેકકેન કેટેલ
- james meredith => જેમ્સ મેરેડિથ
- james merritt ives => જેમ્સ મેરિટ ઇવ્સ
- james michener => જેમ્સ મિચેનર
- james mill => જેમ્સ મિલ
- james monroe => જેમ્સ મોનરો
- james murray => જેમ્સ મુરે
- james naismith => જેમ્સ નેસ્મિથ
Definitions and Meaning of james marshall hendrix in English
james marshall hendrix (n)
United States guitarist whose innovative style with electric guitars influenced the development of rock music (1942-1970)
FAQs About the word james marshall hendrix
જેમ્સ માર્શલ હેન્ડ્રીક્સ
United States guitarist whose innovative style with electric guitars influenced the development of rock music (1942-1970)
No synonyms found.
No antonyms found.
james maitland stewart => જેમ્સ મેટલેંડ સ્ટુઅર્ટ, james madison => જેમ્સ મેડિસન, james langston hughes => જેમ્સ લેંગ્સ્ટન હ્યુગ્સ, james knox polk => જેમ્સ નોક્સ પોલ્ક, james k. polk => જેમ્સ કે. પૉલ્ક,