Tamil Meaning of jack plane
ஜாக் பிளேன்
Other Tamil words related to ஜாக் பிளேன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jack plane
- jack roosevelt robinson => ஜாக் ரூஸ்வெல்ட் ராபின்சன்
- jack salmon => ஜாக் சால்மன்
- jack the ripper => ஜாக் த ரிப்பர்
- jack up => ஜாக் அப்
- jack william nicklaus => ஜேக் வில்லியம் நிக்கலஸ்
- jack-a-dandy => ஜாக்-ஏ-டாண்டி
- jackal => நரி
- jack-a-lantern => ஜாக்-ஏ-லாண்டர்ன்
- jack-a-lent => ஜாக்-ए-लेंट
- jackanapes => ஜாக்னாபஸ்
Definitions and Meaning of jack plane in English
jack plane (n)
a carpenter's plane for rough finishing
FAQs About the word jack plane
ஜாக் பிளேன்
a carpenter's plane for rough finishing
No synonyms found.
No antonyms found.
jack pine => ஜாக் பைன், jack of all trades => எல்லாவற்றையும் செய்பவர், jack oak => ஜாக் ஓக், jack nicklaus => ஜாக் நிக்லஸ், jack mackerel => ஜாக் மக்கரேல்,