Tamil Meaning of indian tapir
டேப்பிர்
Other Tamil words related to டேப்பிர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of indian tapir
- indian summer => இந்திய கோடை
- indian shot => கருங்காலி
- indian senna => சென்னா இலைகள்
- indian salad => இந்திய சாலட்
- indian rupee => இந்திய ரூபாய்
- indian rosewood => இந்திய ரோஸ்வுட்
- indian rice => இந்திய அரிசி
- indian rhubarb => இந்திய ரூபார்ப்
- indian rhododendron => இந்திய ரோடோடென்ட்ரான்
- indian rhinoceros => இந்திய காண்டாமிருகம்
- indian tick fever => இந்திய நாய்க் காய்ச்சல்
- indian tobacco => இந்திய புகையிலை
- indian trail => இந்தியன் டிரெயில்
- indian turnip => இந்திய சேனைக்கிழங்கு
- indiana => இண்டியானா
- indianan => இந்தியன்
- indianapolis => இண்டியானாபோலிஸ்
- indianeer => இண்டியனீர்
- india-rubber fig => இந்தியா-ரப்பர் அரசமரம்
- india-rubber plant => இந்திய ரப்பர் செடி
Definitions and Meaning of indian tapir in English
indian tapir (n)
a tapir found in Malaya and Sumatra
FAQs About the word indian tapir
டேப்பிர்
a tapir found in Malaya and Sumatra
No synonyms found.
No antonyms found.
indian summer => இந்திய கோடை, indian shot => கருங்காலி, indian senna => சென்னா இலைகள், indian salad => இந்திய சாலட், indian rupee => இந்திய ரூபாய்,