Gujarati Meaning of hospitalisation
હોસ્પિટલમાં દાખલ થવું
Other Gujarati words related to હોસ્પિટલમાં દાખલ થવું
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of hospitalisation
- hospitaler => હોસ્પિટલમાં દાખલ થયેલો
- hospital ward => હોસ્પિટલની વોર્ડ
- hospital train => હોસ્પિટલ ટ્રેન
- hospital ship => હોસ્પિટલ શિપ
- hospital room => હોસ્પિટલ રૂમ
- hospital occupancy => હોસ્પિટલ સંકલન
- hospital chaplain => હોસ્પિટલ ચેપ્લેન
- hospital care => હોસ્પિટલની સંભાળ
- hospital bed => હૉસ્પિટલ બેડ
- hospital attendant => હૉસ્પિટલનો સેવક
- hospitalise => હોસ્પિટલમાં દાખલ કરવું
- hospitalism => હૉસ્પિટલિઝમ
- hospitalities => આતિથ્ય
- hospitality => આતિથ્ય
- hospitalization => હોસ્પિટલાઇઝેશન
- hospitalization insurance => હોસ્પિટલમાં દાખલ કરવાનું વીમો
- hospitalize => હોસ્પિટલમાં દાખલ કરવું
- hospitate => હોસ્પિટેટ
- hospodar => હોસ્પોદાર
- host => હોસ્ટ
Definitions and Meaning of hospitalisation in English
hospitalisation (n)
placing in medical care in a hospital
FAQs About the word hospitalisation
હોસ્પિટલમાં દાખલ થવું
placing in medical care in a hospital
No synonyms found.
No antonyms found.
hospitaler => હોસ્પિટલમાં દાખલ થયેલો, hospital ward => હોસ્પિટલની વોર્ડ, hospital train => હોસ્પિટલ ટ્રેન, hospital ship => હોસ્પિટલ શિપ, hospital room => હોસ્પિટલ રૂમ,