Gujarati Meaning of herpes simplex 2
હર્પીસ સિમ્પ્લેક્સ 2
Other Gujarati words related to હર્પીસ સિમ્પ્લેક્સ 2
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of herpes simplex 2
- herpes simplex 1 => હરપિસ સિમ્લ્પેક્સ 1
- herpes simplex => હર્પીઝ સીમ્પ્લેક્સ
- herpes labialis => હર્પીસ લેબીઆલિસ
- herpes genitalis => હર્પીસ જનનાંગ
- herpes encephalitis => હર્પીસ ઇન્સેફાલાઇટીસ
- herpes => હર્પીઝ
- herpangia => હરપેન્ગિયા
- hero-worship => હીરો-પૂજા
- heroship => વીરતા
- heroologist => હીરોલોજિસ્ટ
- herpes simplex encephalitis => હર્પીસ સિમ્પ્લેક્સ એન્સેફાલાઇટીસ
- herpes simplex virus => હર્પિસ સિમ્પ્લેક્સ વાયરસ
- herpes varicella zoster => હર્પિસ વેરિસેલા ઝોસ્ટર
- herpes varicella zoster virus => હર્પીસ વેરીસેલા જોસ્ટર વાઈરસ
- herpes virus => હર્પીસ વાઈરસ
- herpes zoster => હર્પિસ ઝોસ્ટર
- herpes zoster virus => હરપીસ ઝોસ્ટર વાયરસ
- herpestes => મોરો
- herpestes ichneumon => ઈજિપ્શિયન બિલાડી
- herpestes nyula => હાર્પેસ્ટેસ નીયુલા
Definitions and Meaning of herpes simplex 2 in English
herpes simplex 2 (n)
a herpes virus that can cause genital herpes
FAQs About the word herpes simplex 2
હર્પીસ સિમ્પ્લેક્સ 2
a herpes virus that can cause genital herpes
No synonyms found.
No antonyms found.
herpes simplex 1 => હરપિસ સિમ્લ્પેક્સ 1, herpes simplex => હર્પીઝ સીમ્પ્લેક્સ, herpes labialis => હર્પીસ લેબીઆલિસ, herpes genitalis => હર્પીસ જનનાંગ, herpes encephalitis => હર્પીસ ઇન્સેફાલાઇટીસ,