Tamil Meaning of habenaria albiflora
ஹேபனேரியா அல்பிஃப்ளோரா
Other Tamil words related to ஹேபனேரியா அல்பிஃப்ளோரா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of habenaria albiflora
- habenaria bifolia => ஹேபெனரியா பிபோலியா
- habenaria chlorantha => ஹெபனேரியா குளோராந்தா
- habenaria dilatata => ஹேபனேரியா டிலடாடா
- habenaria elegans => ஹேபனேரியா எலிகான்ஸ்
- habenaria fimbriata => ஹேபனேரியா ஃபிம்ப்ரியாடா
- habenaria greenei => ஹேபெனேரியா க்ரீனி
- habenaria hookeri => ஹேபனேரியா ஹூகேரி
- habenaria lacera => ஹாபெனரியா லேசரா
- habenaria leucophaea => ஹெபனேரியா லூக்கோபியா
- habenaria nivea => ஹெபினேரியா நிவியா
Definitions and Meaning of habenaria albiflora in English
habenaria albiflora (n)
bog orchid of eastern North America with a spike of pure white fringed flowers
FAQs About the word habenaria albiflora
ஹேபனேரியா அல்பிஃப்ளோரா
bog orchid of eastern North America with a spike of pure white fringed flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
habenaria => ஹபெனேரியா, habeas corpus => ஹேபியஸ் கார்பஸ், habanera => ஹவானேரா, habakkuk => ஆபகூக், habacuc => ஆபக்குக்,