Tamil Meaning of garden rake
கார்டன் ரேக்
Other Tamil words related to கார்டன் ரேக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of garden rake
- garden plant => தோட்டச்செடி
- garden pink => கார்டன் பிங்க்
- garden pepper cress => கார்டன் பெப்பர் கிரெஸ்
- garden pea plant => தோட்ட பட்டாணி செடி
- garden pea => பட்டாணி
- garden party => கார்டன் பார்ட்டி
- garden orache => கார்டன் ஒரேக்
- garden of eden => ஈடன் தோட்டம்
- garden nasturtium => கார்டன் நாஸ்டுர்டியம்
- garden loosestrife => கார்டன் லூஸ்ஸ்ட்ரைஃப்
- garden rhubarb => கார்டன் ரூபார்ப்
- garden rocket => ராக்கெட் சாலட்
- garden roller => தோட்டத்தின் உருளை
- garden snail => தோட்ட சலவை
- garden sorrel => புளிச்சைக்கீரை
- garden spade => பந்தி
- garden spider => தோட்டச் சிலந்தி
- garden state => கார்டன் ஸ்டேட்
- garden stater => கார்டன் ஸ்டேட்டர்
- garden strawberry => கார்டன் ஸ்ட்ராபெர்ரி
Definitions and Meaning of garden rake in English
garden rake (n)
a rake used by gardeners
FAQs About the word garden rake
கார்டன் ரேக்
a rake used by gardeners
No synonyms found.
No antonyms found.
garden plant => தோட்டச்செடி, garden pink => கார்டன் பிங்க், garden pepper cress => கார்டன் பெப்பர் கிரெஸ், garden pea plant => தோட்ட பட்டாணி செடி, garden pea => பட்டாணி,