Tamil Meaning of gabriello fallopio
கபிரியேலோ ஃபலோப்பியோ
Other Tamil words related to கபிரியேலோ ஃபலோப்பியோ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of gabriello fallopio
- gabriele fallopius => கப்ரியேல் ஃபலோபியஸ்
- gabriel tellez => கேப்ரியல் டெல்லெஸ்
- gabriel lippmann => கேப்ரியல் லிப்மன்
- gabriel daniel fahrenheit => கபிரியேல் டேனியல் ஃபாரன்ஹீட்
- gabriel => கேப்ரியல்
- gaborone => கேபோரோன்
- gaboriau => கேபோரியு
- gabor => கேபர்
- gaboon viper => கபோன் வைப்பர்
- gabonese republic => கபனோனிய குடியரசு
Definitions and Meaning of gabriello fallopio in English
gabriello fallopio (n)
Italian anatomist who first described the Fallopian tubes (1523-1562)
FAQs About the word gabriello fallopio
கபிரியேலோ ஃபலோப்பியோ
Italian anatomist who first described the Fallopian tubes (1523-1562)
No synonyms found.
No antonyms found.
gabriele fallopius => கப்ரியேல் ஃபலோபியஸ், gabriel tellez => கேப்ரியல் டெல்லெஸ், gabriel lippmann => கேப்ரியல் லிப்மன், gabriel daniel fahrenheit => கபிரியேல் டேனியல் ஃபாரன்ஹீட், gabriel => கேப்ரியல்,