Gujarati Meaning of friedrich august wolf
ફ્રેડરિક ઑગસ્ટ વોલ્ફ
Other Gujarati words related to ફ્રેડરિક ઑગસ્ટ વોલ્ફ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of friedrich august wolf
- friedrich august von hayek => ફ્રેડરીક ઑગસ્ટ વોન હેયેક
- friedrich august kekule von stradonitz => ફ્રેડરિક ઑગસ્ટ કેકુલે વોન સ્ટ્રેડોનિટ્ઝ
- friedrich august kekule => ફ્રિડ્રિચ ઓગસ્ટ કેક્યુલ
- friedrich anton mesmer => ફ્રિડરિક એન્ટન મેસ્મર
- friedreich's ataxia => ફ્રેડરિચની એટેક્સિયા
- friedman test => ફ્રાઈડમેન પરીક્ષણ
- friedman => ફ્રીડમેન
- friedcake => ફ્રાઇડકેક
- friedan => ફ્રીડન
- fried rice => ફ્રાઈડ રાઈસ
- friedrich engels => ફ્રિડરીખ એંજેલ્સ
- friedrich froebel => ફ્રેડરિક ફ્રોબેલ
- friedrich gottlieb klopstock => ફ્રીડ્રીક ગોટલીબ ક્લોપસ્ટોક
- friedrich hebbel => ફ્રેડરીક હેબેલ
- friedrich krupp => ફ્રીડરીક ક્રુપ
- friedrich max muller => ફ્રેડરિક મેક્સ મુલર
- friedrich wilhelm august froebel => ફ્રીડરિક વીલ્હેલ્મ ઓગસ્ટ ફ્રોબેલ
- friedrich wilhelm bessel => ફ્રીડ્રીક વિલ્હેલ્મ બેસેલ
- friedrich wilhelm nietzsche => ફ્રિડ્રિચ વિલ્હેમ નીચે
- friend => મિત્ર
Definitions and Meaning of friedrich august wolf in English
friedrich august wolf (n)
German classical scholar who claimed that the Iliad and Odyssey were composed by several authors (1759-1824)
FAQs About the word friedrich august wolf
ફ્રેડરિક ઑગસ્ટ વોલ્ફ
German classical scholar who claimed that the Iliad and Odyssey were composed by several authors (1759-1824)
No synonyms found.
No antonyms found.
friedrich august von hayek => ફ્રેડરીક ઑગસ્ટ વોન હેયેક, friedrich august kekule von stradonitz => ફ્રેડરિક ઑગસ્ટ કેકુલે વોન સ્ટ્રેડોનિટ્ઝ, friedrich august kekule => ફ્રિડ્રિચ ઓગસ્ટ કેક્યુલ, friedrich anton mesmer => ફ્રિડરિક એન્ટન મેસ્મર, friedreich's ataxia => ફ્રેડરિચની એટેક્સિયા,