Gujarati Meaning of francisco franco
ફ્રાન્સિસ્કો ફ્રેન્કો
Other Gujarati words related to ફ્રાન્સિસ્કો ફ્રેન્કો
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francisco franco
- francisco fernandez de cordova => ફ્રાન્સિસ્કો ફર્નાન્ડિઝ દ કોર્ડોવા
- francisco fernandez cordoba => ફ્રાન્સિસ્કો ફર્નાન્ડેઝ કોર્ડોબા
- francisco de goya => ફ્રાન્સિસ્કો ડે ગોયા
- franciscan order => ફ્રાન્સિસ્કન ઓર્ડર
- franciscan => ફ્રાન્સિસ્કન
- francis turner palgrave => ફ્રાન્સિસ ટર્નર પલગ્રેવ
- francis turbine => ફ્રાન્સિસ ટર્બાઇન
- francis scott key fitzgerald => ફ્રાન્સિસ સ્કોટ કી ફિટ્ઝગેરાલ્ડ
- francis scott key => ફ્રાન્સિસ સ્કોટ કી
- francis richard stockton => ફ્રાન્સિસ રિચાર્ડ સ્ટોકટન
- francisco goya => ફ્રાન્સિસ્કો ગોયા
- francisco jose de goya => ફ્રાન્સિસ્કો જોસે ડી ગોયા
- francisco jose de goya y lucientes => ફ્રેન્સિસ્કો જોસે દ ગોઆ ય લુસિએન્ટેસ
- francisco villa => ફ્રાન્સિસ્કો વિલા
- francisella => ફ્રાન્સીસેલા
- francisella tularensis => ફ્રાન્સિસેલા ટ્યુલારેન્સિસ
- francium => ફ્રાન્સીયમ
- franck => ફ્રેન્ક
- franco => ફ્રાન્કો
- francoa => ફ્રેન્કો
Definitions and Meaning of francisco franco in English
francisco franco (n)
Spanish general whose armies took control of Spain in 1939 and who ruled as a dictator until his death (1892-1975)
FAQs About the word francisco franco
ફ્રાન્સિસ્કો ફ્રેન્કો
Spanish general whose armies took control of Spain in 1939 and who ruled as a dictator until his death (1892-1975)
No synonyms found.
No antonyms found.
francisco fernandez de cordova => ફ્રાન્સિસ્કો ફર્નાન્ડિઝ દ કોર્ડોવા, francisco fernandez cordoba => ફ્રાન્સિસ્કો ફર્નાન્ડેઝ કોર્ડોબા, francisco de goya => ફ્રાન્સિસ્કો ડે ગોયા, franciscan order => ફ્રાન્સિસ્કન ઓર્ડર, franciscan => ફ્રાન્સિસ્કન,