Tamil Meaning of eustoma
யூஸ்டோமா
Other Tamil words related to யூஸ்டோமா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of eustoma
- eustachian tube => யூஸ்டேச்சியன் குழாய்
- eusporangium => யூஸ்போரேஞ்சியம்
- eusporangiate => யூஸ்போரேஞ்சியேட்
- euskadi ta askatasuna => ய்ஸ்கேடி டா அஸ்காடசுனா
- eusebius sophronius hieronymus => யூசெபியஸ் சோஃப்ரோனியஸ் ஹியரோனிமஸ்
- eusebius of caesarea => சீசேரியாவின் யூசிபியஸ்
- eusebius hieronymus => Eusebius Hieronymous
- eusebius => யூசேபியஸ்
- eusebian => யூசிபியன்
- eurythmy => யூரித்மி
- eustoma grandiflorum => யூஸ்டோமா கிராண்டிஃப்ளோரம்
- eustyle => சூஸ்டைல்
- eutamias => யூட்டாமியாஸ்
- eutamius asiaticus => ஈuடேமியஸ் ஏசியாடிகஸ்
- eutamius sibiricus => யூட்டாமியஸ் சைபெரிகஸ்
- eutaxy => யூடாக்ஸி
- eutectic => யுடெக்டிக்
- eutectoid steel => யூடெக்டாய்டு ஸ்டீல்
- euterpe => யூடெர்ப்
- euterpean => யூடெர்பியன்
Definitions and Meaning of eustoma in English
eustoma (n)
small genus of herbs of warm regions of southern North America to northern South America
FAQs About the word eustoma
யூஸ்டோமா
small genus of herbs of warm regions of southern North America to northern South America
No synonyms found.
No antonyms found.
eustachian tube => யூஸ்டேச்சியன் குழாய், eusporangium => யூஸ்போரேஞ்சியம், eusporangiate => யூஸ்போரேஞ்சியேட், euskadi ta askatasuna => ய்ஸ்கேடி டா அஸ்காடசுனா, eusebius sophronius hieronymus => யூசெபியஸ் சோஃப்ரோனியஸ் ஹியரோனிமஸ்,