Gujarati Meaning of euphorbia hirsuta
યુફોર્બિયા હિર્સુટા
Other Gujarati words related to યુફોર્બિયા હિર્સુટા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of euphorbia hirsuta
- euphorbia heterophylla => યુફોરબિયા હેટેરોફિલા
- euphorbia helioscopia => યુફોર્બિયા હેલિયોસ્કોપિયા
- euphorbia fulgens => યુફોર્બીઆ ફુલજન્સ
- euphorbia exigua => યુફોરબિયા એક્સીગ્યુઆ
- euphorbia esula => યુફોર્બિયા ઇસ્યુલા
- euphorbia dentata => યુફોર્બીયા ડેન્ટાટા
- euphorbia cyparissias => યુફોરબિયા સાયપરિસિઆસ
- euphorbia cyathophora => યુફોર્બિયા સાયથોફોરા
- euphorbia corollata => યુફોરબીયા કોરોલેટા
- euphorbia caput-medusae => યુફોરબિયા કેપ્યુટ-મેડુસે
- euphorbia ingens => યુફોરબિયા ઇન્જેન્સ
- euphorbia lathyris => એરંડિયો
- euphorbia litchi => યુફોર્બિયા લિટચી
- euphorbia marginata => યુફોર્બિયા માર્જિનેટા
- euphorbia medusae => યુફોર્બિયા મેડુસે
- euphorbia milii => યુફોરબિયા મિલિ
- euphorbia peplus => યુફોર્બીયા પેપ્લસ
- euphorbia pulcherrima => સુંદર નગોડો **(Sundar Nagodo)
- euphorbiaceae => યુફોર્બિયેસી
- euphorbiaceous => યુફોર્બિયેસિયસ
Definitions and Meaning of euphorbia hirsuta in English
euphorbia hirsuta (n)
much-branched hirsute weed native to northeastern North America
FAQs About the word euphorbia hirsuta
યુફોર્બિયા હિર્સુટા
much-branched hirsute weed native to northeastern North America
No synonyms found.
No antonyms found.
euphorbia heterophylla => યુફોરબિયા હેટેરોફિલા, euphorbia helioscopia => યુફોર્બિયા હેલિયોસ્કોપિયા, euphorbia fulgens => યુફોર્બીઆ ફુલજન્સ, euphorbia exigua => યુફોરબિયા એક્સીગ્યુઆ, euphorbia esula => યુફોર્બિયા ઇસ્યુલા,