Tamil Meaning of emilia
எமிலியா
Other Tamil words related to எமிலியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of emilia
- emilia coccinea => வெதவெத
- emilia flammea => எமிலியா ஃபிளாமியா
- emilia javanica => எமிலியா ஜாவானிகா
- emilia sagitta => எமிலியா சஜிட்டா
- emiliano zapata => எமிலியானோ சபாட்டா
- emilia-romagna => எமிலியா-ரோமக்னா
- emilie charlotte le breton => எமிலி ஷார்லட் லெ பிரெட்டன்
- emily bronte => எமிலி பிரான்டே
- emily dickinson => எமிலி டிக்கின்சன்
- emily post => எமிலி போஸ்ட்
Definitions and Meaning of emilia in English
emilia (n)
tropical African herbs
FAQs About the word emilia
எமிலியா
tropical African herbs
No synonyms found.
No antonyms found.
emile zola => எமில் சோலா, emile herzog => எமீல் ஹெர்சோக், emile gaboriau => எமில் கேபோரியோ, emile coue => எமில் கூ, emile => எமிலி,