Gujarati Meaning of emile zola
એમિલ ઝૉલા
Other Gujarati words related to એમિલ ઝૉલા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of emile zola
- emile herzog => એમિલ હેર્ઝોગ
- emile gaboriau => એમિલ ગેબોરિયો
- emile coue => એમિલ કોય
- emile => એમિલ
- emil klaus julius fuchs => એમીલ ક્લોસ જુલિયસ ફોક્સ
- emil hermann fischer => એમિલ હર્મન ફિશર
- emigree => અન્યત્રથી આવેલો
- emigre => અભિવાસી
- emigrator => અન્યત્ર જનાર
- emigrationist => અન્ય દેશમાં જતા યુવા વર્ગ
- emilia => એમિલિયા
- emilia coccinea => સામાન્ય ચીકુ
- emilia flammea => એમિલિયા ફ્લેમિયા
- emilia javanica => એમિલિયા જાવાનીકા
- emilia sagitta => એમિલિયા સાગિતા
- emiliano zapata => એમિલિઆનો ઝાપાટા
- emilia-romagna => એમિલિયા-રોમગ્ના
- emilie charlotte le breton => એમિલી ચાર્લોટ લે બ્રેટન
- emily bronte => એમિલી બ્રોન્ટે
- emily dickinson => એમિલી ડિકિન્સન
Definitions and Meaning of emile zola in English
emile zola (n)
French novelist and critic; defender of Dreyfus (1840-1902)
FAQs About the word emile zola
એમિલ ઝૉલા
French novelist and critic; defender of Dreyfus (1840-1902)
No synonyms found.
No antonyms found.
emile herzog => એમિલ હેર્ઝોગ, emile gaboriau => એમિલ ગેબોરિયો, emile coue => એમિલ કોય, emile => એમિલ, emil klaus julius fuchs => એમીલ ક્લોસ જુલિયસ ફોક્સ,