Gujarati Meaning of edward i
એડવર્ડ I
Other Gujarati words related to એડવર્ડ I
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edward i
- edward henry harriman => એડવર્ડ હેન્રી હેરીમન
- edward goldenberg robinson => એડવર્ડ ગોલ্ডનબર્ગ રોબિન્સન
- edward george earle bulwer-lytton => એડવર્ડ જ્યોર્જ અર્લ બુલ્વર - લિટન
- edward g. robinson => એડવર્ડ જી રોબિન્સન
- edward franklin albeen => એડવર્ડ ફ્રેન્કલિન એલબીન
- edward fitzgerald => એડવર્ડ ફિટ્ઝગેરાલ્ડ
- edward everett hale => એડવર્ડ એવેરેટ હેલ
- edward estlin cummings => એડવર્ડ એસલિન કમિંગ્સ
- edward durell stone => એડવર્ડ ડુરેલ સ્ટોન
- edward douglas white jr. => એડવર્ડ ડગ્લાસ વ્હાઈટ જુનિયર
- edward ii => એડવર્ડ બીજો
- edward iii => એડવર્ડ ત્રીજો
- edward iv => એડવર્ડ ચોથો
- edward james hughes => એડવર્ડ જેમ્સ હ્યુજ્સ
- edward james muggeridge => એડવર્ડ જેમ્સ મગગરિજ
- edward jean steichen => એડવર્ડ જીન સ્ટીચેન
- edward kendall => એડવર્ડ કેન્ડોલ
- edward kennedy ellington => એડવર્ડ કેનેડી એલિંગ્ટન
- edward lawrie tatum => એડવર્ડ લોરી ટેટમ
- edward lear => એડવર્ડ લિઅર
Definitions and Meaning of edward i in English
edward i (n)
King of England from 1272 to 1307; conquered Wales (1239-1307)
FAQs About the word edward i
એડવર્ડ I
King of England from 1272 to 1307; conquered Wales (1239-1307)
No synonyms found.
No antonyms found.
edward henry harriman => એડવર્ડ હેન્રી હેરીમન, edward goldenberg robinson => એડવર્ડ ગોલ্ডનબર્ગ રોબિન્સન, edward george earle bulwer-lytton => એડવર્ડ જ્યોર્જ અર્લ બુલ્વર - લિટન, edward g. robinson => એડવર્ડ જી રોબિન્સન, edward franklin albeen => એડવર્ડ ફ્રેન્કલિન એલબીન,