Gujarati Meaning of edward bouverie pusey
એડવર્ડ બૌવરી પ્યુસી
Other Gujarati words related to એડવર્ડ બૌવરી પ્યુસી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edward bouverie pusey
- edward benjamin britten => એડવર્ડ બેન્જામિન બ્રિટન
- edward appleton => એડવર્ડ એપલટોન
- edward antony richard louis => એડવર્ડ એન્ટની રિચાર્ડ લુઈસ
- edward albee => એડવર્ડ અલ્બી
- edward => એડવર્ડ
- edvard munch => એડવર્ડ મુંચ
- edvard hagerup grieg => એડવર્ડ હેગરુપ ગ્રીગ
- edvard grieg => એડવર્ડ ગ્રીગ
- edutainment => શિક્ષણ અને મનોરંજન
- edulious => ખાદ્ય
- edward calvin kendall => એડવર્ડ કેલ્વિન કેન્ડલ
- edward d. white => એડવર્ડ ડી. વ્હાઇટ
- edward douglas white jr. => એડવર્ડ ડગ્લાસ વ્હાઈટ જુનિયર
- edward durell stone => એડવર્ડ ડુરેલ સ્ટોન
- edward estlin cummings => એડવર્ડ એસલિન કમિંગ્સ
- edward everett hale => એડવર્ડ એવેરેટ હેલ
- edward fitzgerald => એડવર્ડ ફિટ્ઝગેરાલ્ડ
- edward franklin albeen => એડવર્ડ ફ્રેન્કલિન એલબીન
- edward g. robinson => એડવર્ડ જી રોબિન્સન
- edward george earle bulwer-lytton => એડવર્ડ જ્યોર્જ અર્લ બુલ્વર - લિટન
Definitions and Meaning of edward bouverie pusey in English
edward bouverie pusey (n)
English theologian who (with John Henry Newman and John Keble) founded the Oxford movement (1800-1882)
FAQs About the word edward bouverie pusey
એડવર્ડ બૌવરી પ્યુસી
English theologian who (with John Henry Newman and John Keble) founded the Oxford movement (1800-1882)
No synonyms found.
No antonyms found.
edward benjamin britten => એડવર્ડ બેન્જામિન બ્રિટન, edward appleton => એડવર્ડ એપલટોન, edward antony richard louis => એડવર્ડ એન્ટની રિચાર્ડ લુઈસ, edward albee => એડવર્ડ અલ્બી, edward => એડવર્ડ,