Tamil Meaning of douglass
டக்ளஸ்
Other Tamil words related to டக்ளஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of douglass
- douglas squirrel => டக்ளஸ் அணில்
- douglas spruce => டக்லஸ் ஸ்ப்ரூஸ்
- douglas pine => டக்ளஸ் பைன்
- douglas moore => டக்ளஸ் மூர்
- douglas macarthur => டக்ளஸ் மெக்கார்தர்
- douglas hemlock => டக்ளஸ் ஹெம்லாக்
- douglas fir => டக்ளஸ் ஃபிர்
- douglas fairbanks jr. => டக்ளஸ் பேர்பேங்க்ஸ் ஜூனியர்
- douglas fairbanks => டக்ளஸ் ஃபெயர்பேங்க்ஸ்
- douglas elton fairbanks => டக்ளஸ் எல்டன் ஃபேர்பேக்ஸ்
Definitions and Meaning of douglass in English
douglass (n)
United States abolitionist who escaped from slavery and became an influential writer and lecturer in the North (1817-1895)
FAQs About the word douglass
டக்ளஸ்
United States abolitionist who escaped from slavery and became an influential writer and lecturer in the North (1817-1895)
No synonyms found.
No antonyms found.
douglas squirrel => டக்ளஸ் அணில், douglas spruce => டக்லஸ் ஸ்ப்ரூஸ், douglas pine => டக்ளஸ் பைன், douglas moore => டக்ளஸ் மூர், douglas macarthur => டக்ளஸ் மெக்கார்தர்,