Tamil Meaning of double-prop
டபுள்-புராப்
Other Tamil words related to டபுள்-புராப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of double-prop
- double-park => டபுள்-பார்க்
- doubleness => இருமை
- doubleminded => இருமனத்
- double-milled => டபுள்-மில்ட்
- double-magnum => இரட்டை-மக்னம்
- double-lock => டபுள்-லாக்
- double-jointed => இருமடங்கு இணைப்புள்ள
- double-hung window => இரட்டை-தொங்கு ஜன்னல்
- double-hung => இரட்டை-தொங்கிய
- double-humped => இரட்டை-குன்று
- double-propeller plane => இரு-புரொப்பெல்லர் விமானம்
- double-quick => இரட்டிப்பு-வேகமான
- doubler => டப்லர்
- double-reed instrument => டபுள்-ரீட் இசைக்கருவி
- double-ripper => டபுள்-ரிப்பர்
- doubles => டபுள்ஸ்
- double-shade => டபுள் ஷேட்
- double-space => டபுள்-ஸ்பேஸ்
- double-spaced => டுபுள்-ஸ்பேஸ்டு
- double-spacing => டபுள் ஸ்பேசிங்
Definitions and Meaning of double-prop in English
double-prop (n)
a propeller plane with an engine that drives two propellers in opposite directions (for stability)
FAQs About the word double-prop
டபுள்-புராப்
a propeller plane with an engine that drives two propellers in opposite directions (for stability)
No synonyms found.
No antonyms found.
double-park => டபுள்-பார்க், doubleness => இருமை, doubleminded => இருமனத், double-milled => டபுள்-மில்ட், double-magnum => இரட்டை-மக்னம்,