Tamil Meaning of double negative
இரட்டை எதிர்மறை
Other Tamil words related to இரட்டை எதிர்மறை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of double negative
- double leg circle => இரட்டை கால் வட்டம்
- double knit => டபுள் நிட்
- double jeopardy => டபுள் ஜியோபார்டி
- double indemnity => டபுள் இன்டமெனிட்டி
- double helix => இரட்டை ஹெல்லிக்ஸ்
- double gold => டபுள் கோல்ட்
- double gloucester => டபுள் க்ளூசெஸ்டர்
- double glazing => இரட்டை கண்ணாடி
- double flat => டபுள் பிளாட்
- double first => டபுள் ஃபர்ஸ்ட்
- double obelisk => இரட்டை ஒபெலிஸ்க்
- double over => irumagadi
- double pedro => டபுள் பெட்ரோ
- double play => டபுள் பிளே
- double pneumonia => டபுள் நிமோனியா
- double quick => மிக விரைவாக
- double quotes => இரட்டை மேற்கோள்
- double reed => இரட்டை ரீட்
- double refraction => இரட்டை விலகல்
- double replacement reaction => இரட்டை மாற்று வினை
Definitions and Meaning of double negative in English
double negative (n)
an affirmative constructed from two negatives
a grammatically substandard but emphatic negative
FAQs About the word double negative
இரட்டை எதிர்மறை
an affirmative constructed from two negatives, a grammatically substandard but emphatic negative
No synonyms found.
No antonyms found.
double leg circle => இரட்டை கால் வட்டம், double knit => டபுள் நிட், double jeopardy => டபுள் ஜியோபார்டி, double indemnity => டபுள் இன்டமெனிட்டி, double helix => இரட்டை ஹெல்லிக்ஸ்,