Gujarati Meaning of deep fording
ગાડી પાણીમાં ડૂબાડીને નીકાળવી
Other Gujarati words related to ગાડી પાણીમાં ડૂબાડીને નીકાળવી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of deep fording
- deep freeze => ડીપ ફ્રીજ
- deep freezer => ડીપ ફ્રીઝર
- deep kiss => ઊંડું ચુંબન (ūnḍũ chum̐ban)
- deep middle cerebral vein => ડીપ મિડલ સેરેબ્રલ વેઈન
- deep pockets => ઊંડી ખિસ્સા
- deep red => ડીપ રેડ
- deep south => ડીપ સાઉથ
- deep space => અંતરીક્ષના ખૂણે
- deep supporting fire => ડીપ સપોર્ટિંગ ફાયર
- deep temporal vein => ડીપ ટેમ્પોરલ વેઇન
Definitions and Meaning of deep fording in English
deep fording (n)
fording at a deep place in the stream
FAQs About the word deep fording
ગાડી પાણીમાં ડૂબાડીને નીકાળવી
fording at a deep place in the stream
No synonyms found.
No antonyms found.
deep down => અંતરથી, deep cervical vein => ઊંડી સર્વાઇકલ શિરા, deep brown => ઘેરો બદામી, deep => ઊંડું, de-energize => શક્તિહીન કરવું,