Gujarati Meaning of david barnard steinman
ડેવિડ બાર્નાર્ડ સ્ટીનમેન
Other Gujarati words related to ડેવિડ બાર્નાર્ડ સ્ટીનમેન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of david barnard steinman
- david alfaro siqueiros => ડેવિડ એલ્ફારો સિક્વેરોસ
- david => ડેવિડ
- davenport => ડેવનપોર્ટ
- davalliaceae => ડેવેલિએસી
- davallia pyxidata => ડેવાલિયા પાયક્સિડાટા
- davallia mariesii => દાવાલિયા મારીજસી
- davallia canariensis => દાવાલિયા કેનેરિએન્સિસ
- davallia => દાવલિયા
- davalia bullata mariesii => દાવાલિયા બુલેટા મેરીસી
- davalia bullata => દાવલિયા બુલેટ
- david ben gurion => ડેવિડ બેન-ગુરિયન
- david bruce => ડેવિડ બ્રુસ
- david bushnell => ડેવિડ બુશનેલ
- david crockett => ડેવિડ ક્રોકેટ
- david garrick => ડેવિડ ગેરિક
- david glasgow farragut => ડેવિડ ગ્લાસગો ફેરાગટ
- david grun => ડેવિડ ગ્રુન
- david hartley => ડેવિડ હાર્ટલી
- david herbert lawrence => ડેવિડ હર્બર્ટ લોરેન્સ
- david hilbert => ડેવિડ હિલ્બર્ટ
Definitions and Meaning of david barnard steinman in English
david barnard steinman (n)
United States civil engineer noted for designing suspension bridges (including the George Washington Bridge) (1886-1960)
FAQs About the word david barnard steinman
ડેવિડ બાર્નાર્ડ સ્ટીનમેન
United States civil engineer noted for designing suspension bridges (including the George Washington Bridge) (1886-1960)
No synonyms found.
No antonyms found.
david alfaro siqueiros => ડેવિડ એલ્ફારો સિક્વેરોસ, david => ડેવિડ, davenport => ડેવનપોર્ટ, davalliaceae => ડેવેલિએસી, davallia pyxidata => ડેવાલિયા પાયક્સિડાટા,