Tamil Meaning of cital
சீட்டல்
Other Tamil words related to சீட்டல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cital
- citadel => கோட்டை
- citable => மேற்கோள் காட்டத்தக்க
- cit => இருக்கை
- cistus ladanum => சிஸ்டஸ் லடானம்
- cistus ladanifer => சிஸ்டஸ் லாடனீஃபர்
- cistus albidus => சிஸ்டஸ் ஆல்பிடஸ்
- cistus => சிஸ்டஸ்
- cistron => சிஸ்ட்ரான்
- cistothorus platensis => சிஸ்டோதோரஸ் பிளாட்டனென்சிஸ்
- cistothorus palustris => சிஸ்டோதோரஸ் பாலஸ்டிரிஸ்
- citation => மேற்கோள்
- citation form => மேற்கோள் வடிவம்
- citator => சிட்டேட்டர்
- citatory => மேற்கோள்காட்டத்தக்க
- cite => மேற்கோள் காட்டு
- cited => குறிப்பிட்டது
- citellus => சிடெல்லஸ்
- citellus citellus => சிட்டெல்லஸ் சிட்டெல்லஸ்.
- citellus lateralis => சிட்டெல்லஸ் லேட்டரலிஸ்
- citellus leucurus => சிட்டெல்லஸ் லியூக்குரஸ்
Definitions and Meaning of cital in English
cital (n.)
Summons to appear, as before a judge.
Citation; quotation
FAQs About the word cital
சீட்டல்
Summons to appear, as before a judge., Citation; quotation
No synonyms found.
No antonyms found.
citadel => கோட்டை, citable => மேற்கோள் காட்டத்தக்க, cit => இருக்கை, cistus ladanum => சிஸ்டஸ் லடானம், cistus ladanifer => சிஸ்டஸ் லாடனீஃபர்,