Tamil Meaning of cirsium
முள் செடி
Other Tamil words related to முள் செடி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cirsium
- cirsium arvense => சர்சியம் ஆர்வென்ஸ்
- cirsium eriophorum => சர்சியம் எரியோஃபோரம்
- cirsium flodmanii => சிரிசியம் ஃப்ளோட்மேனி
- cirsium helenioides => கார்சியம் ஹெலெனியோய்ட்ஸ்
- cirsium heterophylum => செர்சியம் ஹெட்டரோபிலம்
- cirsium lanceolatum => செர்சியம் லேன்சியோலேட்டம்
- cirsium rivulare => சர்சியம் ரிவுலார்
- cirsium vulgare => கார்சியம் வல்ஜேர்
- cirsocele => சிரசோசிலே
- cirsoid => சிர்சாய்டு
Definitions and Meaning of cirsium in English
cirsium (n)
plume thistles
FAQs About the word cirsium
முள் செடி
plume thistles
No synonyms found.
No antonyms found.
cirrus cloud => சிரஸ் மேகம், cirrus => சிரஸ், cirrous => சிரஸ், cirrostratus cloud => சிரோஸ்ட்ரேட்டஸ் மேகம், cirro-stratus => சிரோ-ஸ்ட்ரேடஸ்,