Gujarati Meaning of centropomidae
સેન્ટ્રોપોમીડી
Other Gujarati words related to સેન્ટ્રોપોમીડી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of centropomidae
- centropistes striata => સેન્ટ્રોપિસ્ટેસ સ્ટ્રિયેટા
- centromeric => સેન્ટ્રોમેરિક
- centromere => ಸೆಂಟ್ರೋಮೇರ್
- centrolobium robustum => સેન્ટ્રોલોબિયમ રોબસ્ટમ
- centrolobium => સેન્ટ્રોલોબિયમ
- centrolineal => કેન્દ્રીય
- centrolinead => સેન્ટ્રોલિનિયડ
- centrolecithal => સેંટ્રોલેસિથલ
- centroidal => સેન્ટ્રોઇડલ
- centroid => કેન્દ્રબિંદુ
- centropomus => સેન્ટ્રોપોમસ
- centropristis => સેન્ટ્રોપ્રિસ્ટીસ
- centropristis philadelphica => સેન્ટ્રોપ્રિસ્ટીસ ફિલાડેલ્ફિકા
- centropus => સેન્ટ્રોપસ
- centropus phasianinus => સેન્ટ્રોપસ ફેસિનાઇનસ
- centropus sinensis => સેન્ટ્રોપસ સીનેન્સીસ
- centrosema => સેન્ટ્રોસેમા
- centrosema virginianum => સેન્ટ્રોસેમા વર્જિનિયમ
- centrosome => સેન્ટ્રોસોમ
- centrosomic => સેન્ટ્રોસોમિક
Definitions and Meaning of centropomidae in English
centropomidae (n)
a family of fish or the order Perciformes including robalos
FAQs About the word centropomidae
સેન્ટ્રોપોમીડી
a family of fish or the order Perciformes including robalos
No synonyms found.
No antonyms found.
centropistes striata => સેન્ટ્રોપિસ્ટેસ સ્ટ્રિયેટા, centromeric => સેન્ટ્રોમેરિક, centromere => ಸೆಂಟ್ರೋಮೇರ್, centrolobium robustum => સેન્ટ્રોલોબિયમ રોબસ્ટમ, centrolobium => સેન્ટ્રોલોબિયમ,