Tamil Meaning of cebus
செபஸ்
Other Tamil words related to செபஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cebus
- cebus capucinus => கேப்யூசின் வாக்கிங் லெமூர்
- cecal => சீக்கல்
- cecal appendage => சீகல் அபெண்டிக்ஸ்
- cecidomyia => செசிடோமை
- cecidomyidae => செசிடொமிடி
- cecil b. demille => செசில் பி. டெமிల్లே
- cecil blount demille => செசில் பிளன்ட் டெமில்லே
- cecil frank powell => செசில் பிராங்க் பவெல்
- cecil j. rhodes => செசில் ஜே. ரோட்ஸ்
- cecil john rhodes => செசில் ஜான் ரோட்ஸ்
Definitions and Meaning of cebus in English
cebus (n)
type genus of the Cebidae
FAQs About the word cebus
செபஸ்
type genus of the Cebidae
No synonyms found.
No antonyms found.
cebuella pygmaea => செபியூலா பிக்மியா, cebuano => சிபுவாநோ, cebuan => செபுவானோ, cebu maguey => சிபு மேகி, cebu city => செபு நகரம்,