Tamil Meaning of buttonbush
பட்டன்புஷ்
Other Tamil words related to பட்டன்புஷ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of buttonbush
- buttonball => பட்டன் பால்
- button up => பட்டனை மேலே
- button tree => பொத்தான் மரம்
- button snakeroot => பட்டன் ஸ்னேக்ரூட்
- button quail => பட்டன் குயில்
- button pink => பட்டன் பிங்க்
- button mangrove => பட்டன் மாங்க்ரோவ்
- button hole => பட்டன் துளை
- button fern => பட்டன் ஃபெர்ன்
- button accordion => பட்டன் அக்கர்டியன்
- button-down => பட்டன்-டவுன்
- buttoned => பட்டன் செய்யப்பட்ட
- buttoned-down => பொத்தானுடன்
- buttoned-up => பட்டன் பொருத்தப்பட்ட
- buttonhole => பட்டன்ஹோல்
- buttonhole stitch => பட்டன்ஹோல் ஸ்டிச்
- buttonhook => பட்டன் ஹூக்
- buttoning => பட்டன் மாட்டுகிறேன்
- buttonlike => பட்டன் போன்ற
- buttonmold => பட்டன் மோல்ட்
Definitions and Meaning of buttonbush in English
buttonbush (n.)
A shrub (Cephalanthus occidentalis) growing by the waterside; -- so called from its globular head of flowers. See Capitulum.
FAQs About the word buttonbush
பட்டன்புஷ்
A shrub (Cephalanthus occidentalis) growing by the waterside; -- so called from its globular head of flowers. See Capitulum.
No synonyms found.
No antonyms found.
buttonball => பட்டன் பால், button up => பட்டனை மேலே, button tree => பொத்தான் மரம், button snakeroot => பட்டன் ஸ்னேக்ரூட், button quail => பட்டன் குயில்,