Gujarati Meaning of betula leutea
બેટુલા લ્યુટીઆ
Other Gujarati words related to બેટુલા લ્યુટીઆ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of betula leutea
- betula lenta => બેટુલા લેન્ટા
- betula glandulosa => બેટુલા ગ્લેન્ડુલોસા
- betula fontinalis => બીટુલા ફોન્ટેનાલિસ
- betula cordifolia => બેટ્યુલા કોર્ડિફોલિયા
- betula alleghaniensis => બેટ્યુલા એલેગનીએન્સિસ
- betula => બેટુલા
- betty naomi goldstein friedan => બેટી નાઓમી ગોલ્ડસ્ટીન ફ્રીડેન
- betty naomi friedan => બેટી નાઓમી ફ્રાઈડન
- betty friedan => બેટી ફ્રાઇડન
- betty => બેટી
- betula neoalaskana => બેતુલા નિઓએલાસ્કાના
- betula nigra => બેટુલા નિગરા
- betula papyrifera => બીચનું ઝાડ
- betula pendula => બેટ્યુલા પેન્ડ્યુલા
- betula populifolia => બેટ્યુલા પોપ્યુલિફોલિયા
- betula pubescens => બેટુલા પ્યુબેસેન્સ
- betulaceae => બેટ્યુલેसी
- betulaceous => બેટુલેસીયસ
- betulin => બીટુલિન
- betumble => નીચે પડવું
Definitions and Meaning of betula leutea in English
betula leutea (n)
tree of eastern North America with thin lustrous yellow or grey bark
FAQs About the word betula leutea
બેટુલા લ્યુટીઆ
tree of eastern North America with thin lustrous yellow or grey bark
No synonyms found.
No antonyms found.
betula lenta => બેટુલા લેન્ટા, betula glandulosa => બેટુલા ગ્લેન્ડુલોસા, betula fontinalis => બીટુલા ફોન્ટેનાલિસ, betula cordifolia => બેટ્યુલા કોર્ડિફોલિયા, betula alleghaniensis => બેટ્યુલા એલેગનીએન્સિસ,