Tamil Meaning of beta iron
பீட்டா இரும்பு
Other Tamil words related to பீட்டா இரும்பு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of beta iron
- beta globulin => பீட்டா குளோபுலின்
- beta endorphin => பீட்டா எண்டோர்பின்
- beta decay => பீட்டா அழுகல்
- beta crucis => பீட்டா க்ரூசிஸ்
- beta centauri => பீட்டா சென்டோரி
- beta cell => பீட்டா செல்
- beta blocker eyedrop => பீட்டா பிளாக்கர் கண் சொட்டு
- beta blocker => பீட்டா பிளாக்கர்
- beta => பீட்டா
- bet on => சூதாடு
- beta orionis => பீட்டா ஓரியோனிஸ்
- beta particle => பீட்டா துகள்
- beta radiation => பீட்டா கதிர்வீச்சு
- beta ray => பீட்டா கதிர்கள்
- beta rays => பீட்டா கதிர்கள்
- beta receptor => பீட்டா ரிசப்டர்
- beta rhythm => பீட்டா ரிதம்
- beta software => பீட்டா மென்பொருள்
- beta test => பீட்டா சோதனை
- beta vulgaris => பீட்டா vulgaris
Definitions and Meaning of beta iron in English
beta iron (n)
an allotrope of iron that is the same as alpha iron except that it is nonmagnetic; stable between 768 and 906 degrees centigrade
FAQs About the word beta iron
பீட்டா இரும்பு
an allotrope of iron that is the same as alpha iron except that it is nonmagnetic; stable between 768 and 906 degrees centigrade
No synonyms found.
No antonyms found.
beta globulin => பீட்டா குளோபுலின், beta endorphin => பீட்டா எண்டோர்பின், beta decay => பீட்டா அழுகல், beta crucis => பீட்டா க்ரூசிஸ், beta centauri => பீட்டா சென்டோரி,