Gujarati Meaning of beach house
બીચ હાઉસ
Other Gujarati words related to બીચ હાઉસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of beach house
- beach heather => બીચ હેધર
- beach grass => બીચ ઘાસ
- beach goldenrod => સમુદ્ર કિનારાના સોનેરી રોડ
- beach flea => સમુદ્ર કાંઠાના પતંગિયા
- beach erosion => સમુદ્ર કિનારે તણાઈ જવું
- beach comber => બીચ કોમ્બર
- beach chair => બીચ ચેર
- beach buggy => બીચ બગી
- beach ball => બીચ બોલ
- beach aster => સમુદ્ર કિનારાનું અસ્તર
- beach morning glory => બીચ મોર્નિંગ ગ્લોરી
- beach pancake => બીચ પેનકેક
- beach pea => બીચ પીઆ
- beach plum => બીચ પ્લમ
- beach plum bush => સમુદ્ર કાંઠાનું પ્લમ ઝાડ
- beach sand verbena => બીચ રેતી વર્બેના
- beach strawberry => બીચ સ્ટ્રોબેરી
- beach towel => બીચ ટુવાલ
- beach waggon => બીચ વેગન
- beach wagon => બીચ વેગન
Definitions and Meaning of beach house in English
beach house (n)
a house built on or near a beach
FAQs About the word beach house
બીચ હાઉસ
a house built on or near a beach
No synonyms found.
No antonyms found.
beach heather => બીચ હેધર, beach grass => બીચ ઘાસ, beach goldenrod => સમુદ્ર કિનારાના સોનેરી રોડ, beach flea => સમુદ્ર કાંઠાના પતંગિયા, beach erosion => સમુદ્ર કિનારે તણાઈ જવું,