Gujarati Meaning of basketball court
બાસ્કેટબોલ કોર્ટ
Other Gujarati words related to બાસ્કેટબોલ કોર્ટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of basketball court
- basketball coach => બાસ્કેટબોલ કોચ
- basketball clinic => બાસ્કેટબોલ ક્લિનિક
- basketball backboard => બાસ્કેટબોલ બેકબોર્ડ
- basketball => બાસ્કેટબોલ
- basket willow => ટોપલી વિલો
- basket weave => ટોપલી
- basket star => બાસ્કેટ તારો
- basket spikemoss => બાસ્કેટ સ્પાઇકમોસ
- basket rummy => બાસ્કેટ રમી
- basket oak => બાસ્કેટ ઓક
- basketball equipment => બાસ્કેટબોલ સાધનો
- basketball game => બાસ્કેટબોલ ગેમ
- basketball hoop => બાસ્કેટબોલ હુપ
- basketball league => બાસ્કેટબોલ લીગ
- basketball play => બાસ્કેટબોલ રમત
- basketball player => બાસ્કેટબોલ ખેલાડી
- basketball score => બાસ્કેટબોલ સ્કોર
- basketball season => બાસ્કેટબોલ સીઝન
- basketball shot => બાસ્કેટબોલ શોટ
- basketball team => બાસ્કેટબોલ ટીમ
Definitions and Meaning of basketball court in English
basketball court (n)
the court on which basketball is played
FAQs About the word basketball court
બાસ્કેટબોલ કોર્ટ
the court on which basketball is played
No synonyms found.
No antonyms found.
basketball coach => બાસ્કેટબોલ કોચ, basketball clinic => બાસ્કેટબોલ ક્લિનિક, basketball backboard => બાસ્કેટબોલ બેકબોર્ડ, basketball => બાસ્કેટબોલ, basket willow => ટોપલી વિલો,