Gujarati Meaning of barbara ward
બાર્બરા વોર્ડ
Other Gujarati words related to બાર્બરા વોર્ડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of barbara ward
- barbara tuchman => બાર્બરા ટુચમેન
- barbara hepworth => બાર્બરા હેપવર્થ
- barbara => બારબરા
- barbaic => બાર્બરિક
- barbados-gooseberry vine => બાર્બાડોઝ-આમળાની વેલ
- barbados pride => બાર્બાડોસ પ્રાઇડ
- barbados maidenhair => બાર્બાડોસ મેડેનહેર
- barbados gooseberry => બાર્બાડોસ ગુસબેરી
- barbados dollar => બાર્બાડોસ ડોલર
- barbados cherry => બાર્બાડોસ ચેરી
- barbara wertheim tuchman => બાર્બરા વર્થેઇમ ટુચમેન
- barbarea => બાર્બેરિયા
- barbarea praecox => બાર્બેરિયા પ્રિકોક્સ
- barbarea verna => બાર્બેરિઆ વેરના
- barbarea vulgaris => બાર્બરિઆ વલ્ગારિસ
- barbaresque => બરબેરી
- barbarian => જંગલી
- barbaric => બાર્બેરિક
- barbarisation => બરબરતા
- barbarise => બરબર બનાવવું
Definitions and Meaning of barbara ward in English
barbara ward (n)
English economist and conservationist (1914-1981)
FAQs About the word barbara ward
બાર્બરા વોર્ડ
English economist and conservationist (1914-1981)
No synonyms found.
No antonyms found.
barbara tuchman => બાર્બરા ટુચમેન, barbara hepworth => બાર્બરા હેપવર્થ, barbara => બારબરા, barbaic => બાર્બરિક, barbados-gooseberry vine => બાર્બાડોઝ-આમળાની વેલ,