Gujarati Meaning of bank guard
બેંક ગાર્ડ
Other Gujarati words related to બેંક ગાર્ડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bank guard
- bank gravel => બેંક ગ્રેવલ
- bank failure => બેંકની નિષ્ફળતા
- bank examiner => બેંક તપાસકર્તા
- bank examination => બેંકની પરીક્ષા
- bank draft => બેંક ડ્રાફ્ટ
- bank discount => બેંક ડિસ્કાઉન્ટ
- bank deposit => બેંક ડિપોઝીટ
- bank commissioner => બેંક કમિશનર
- bank closing => બેંક બંધ
- bank clerk => બેન્ક ક્લાર્ક
- bank holding company => બેન્ક હોલ્ડિંગ કંપની
- bank holiday => બેંક રજા
- bank identification number => બેંક ઓળખ નંબર
- bank line => બેંક લાઇન
- bank loan => બેંક લોન
- bank manager => બેંક મેનેજર
- bank martin => બેંક માર્ટિન
- bank note => બેંક નોટ
- bank of england => બેન્ક ઓફ ઇંગ્લેન્ડ
- bank of japan => જાપાનની બેંક
Definitions and Meaning of bank guard in English
bank guard (n)
a security guard at a bank
FAQs About the word bank guard
બેંક ગાર્ડ
a security guard at a bank
No synonyms found.
No antonyms found.
bank gravel => બેંક ગ્રેવલ, bank failure => બેંકની નિષ્ફળતા, bank examiner => બેંક તપાસકર્તા, bank examination => બેંકની પરીક્ષા, bank draft => બેંક ડ્રાફ્ટ,