Gujarati Meaning of augusta
ઓગસ્તા
Other Gujarati words related to ઓગસ્તા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of augusta
- august wilhelm von hoffmann => અગસ્ત વિલ્હેમ ફોન હોફમૅન
- august von wassermann => ઑગસ્ટ વોન વોસરમેન
- august strindberg => ઑગસ્ટ સ્ટ્રિન્ડબર્ગ
- august plum => ઓગસ્ટ પ્લમ
- august friedrich leopold weismann => ઓગસ્ટ ફ્રેડરિક લિયોપોલ્ડ વેઇસમેન
- august ferdinand mobius => ઑગસ્ટ ફેર્ડિનન્ડ મોબીયસ
- august f. mobius => ઑગસ્ટ એફ. મોબિઅસ
- august => ઑગસ્ટ
- augury => શુભ સંકેત
- augurship => ઓગર્સશિપ
- augustan => ઑગસ્ટન
- auguste comte => ઑગસ્ટ કોમ્ટે
- auguste rodin => ઓગસ્ટે રોદીન
- augustin eugene scribe => ઑગસ્ટિન યુજીન સ્ક્રિબ
- augustin jean fresnel => ઑગસ્ટીન જીન ફ્રેસનેલ
- augustine => ઓગસ્ટિન
- augustine of hippo => હિપોના ઓગસ્ટીન
- augustinian => অগસ્টিনিয়ান
- augustinian canons => ઑગસ્ટિનિયન કેનન
- augustinian hermits => ઓગસ્ટિનિયન હર્મિટ
Definitions and Meaning of augusta in English
augusta (n)
the capital of the state of Maine
a city in eastern Georgia north-northwest of Savannah; noted for golf tournaments
FAQs About the word augusta
ઓગસ્તા
the capital of the state of Maine, a city in eastern Georgia north-northwest of Savannah; noted for golf tournaments
No synonyms found.
No antonyms found.
august wilhelm von hoffmann => અગસ્ત વિલ્હેમ ફોન હોફમૅન, august von wassermann => ઑગસ્ટ વોન વોસરમેન, august strindberg => ઑગસ્ટ સ્ટ્રિન્ડબર્ગ, august plum => ઓગસ્ટ પ્લમ, august friedrich leopold weismann => ઓગસ્ટ ફ્રેડરિક લિયોપોલ્ડ વેઇસમેન,