Tamil Meaning of arnold-chiari deformity
ஆர்னோல்ட்-சியாரி குறைபாடு
Other Tamil words related to ஆர்னோல்ட்-சியாரி குறைபாடு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of arnold-chiari deformity
- arnold toynbee => ஆர்னோல்ட் டாய்ன்பீ
- arnold schoenberg => ஆர்னோல்ட் ஷோன்பெர்க்
- arnold palmer => ஆர்னோல்ட் பால்மர்
- arnold of brescia => ஆர்னால்ட் ஆஃப் பிரெஸியா
- arnold lucius gesell => ஆர்னோல்ட் லூசியஸ் கெசெல்
- arnold joseph toynbee => ஆர்னோல்ட் ஜோசப் டாய்ன்பீ
- arnold gesell => ஆர்னால்ட் கெசல்
- arnold daniel palmer => அர்னால்ட் டேனியல் பால்மர்
- arnold => ஆர்னோல்ட்
- arno river => அர்னோ ஆறு
Definitions and Meaning of arnold-chiari deformity in English
arnold-chiari deformity (n)
deformity in which part of the brain protrudes through the skull
FAQs About the word arnold-chiari deformity
ஆர்னோல்ட்-சியாரி குறைபாடு
deformity in which part of the brain protrudes through the skull
No synonyms found.
No antonyms found.
arnold toynbee => ஆர்னோல்ட் டாய்ன்பீ, arnold schoenberg => ஆர்னோல்ட் ஷோன்பெர்க், arnold palmer => ஆர்னோல்ட் பால்மர், arnold of brescia => ஆர்னால்ட் ஆஃப் பிரெஸியா, arnold lucius gesell => ஆர்னோல்ட் லூசியஸ் கெசெல்,